Poniższe menu są przykładowe, dla każdego klienta przygotowujemy specjalnie dobrane menu. Do wszystkich naszych gości podchodzimy indywidualnie.
Napisz do nas: catering.gdynia@gmail.com
PRZYSTAWKA
Łosoś marynowany w trawie cytrynowej podany na zmrożonej płycie marmurowej
ZUPA
Tajska zupa kokosowa z kurczakiem i limonką
DANIE GŁÓWNE
Plastry kaczki na musie żurawinowym
*
Indyk sous vide w delikatnym sosie szafranowym
*
Łosoś pieczony z ziołami na postumencie szpinakowym
*
Ziemniaki puree
*
Ryż
*
Zestaw surówek
*
Garni warzyw na ciepło (np. brokuły marchewka karotka
DESER
Panna cotta na sosie malinowym
*
Kawa, Herbata
KOLACJA
Kompozycja ryb wędzonych
*
Pstrąg w galarecie
*
Śledź w śmietanie po helsku
*
Karkówka marynowana
*
Plastry schabu z musem gruszkowo żurawinowym w łódeczkach cykorii
*
Tatar wołowy z jajkiem przepiórczym
*
Sałatka nicejska
*
Sałatka grecka
*
Pieczywo, masło
Opcja dodatkowa:
Stół wiejski
Tort weselny
Wino musujące butelka
Szampan butelka
Wino czerwone lub białe klasy reserve butelka
Jubileusze
* Wszystkie ceny uzależnione są od ilości osób, długości trwania spotkania i nie są ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego.