KANAPKI BANKIETOWE
DANIA OBIADOWE
DESERY
PRZERWY KAWOWE
OFERTA WIGILIJNA
PRZEKĄSKI FINGERFOOD
ZIMNA PŁYTA
POSIŁKI REGENERACYJNE
URODZINY KOMUNIE CHRZCINY
JUBILEUSZE WESELA
OFERTA WIELKANOCNA
KANAPKI BANKIETOWE
DANIA OBIADOWE
DESERY
PRZERWY KAWOWE
OFERTA WIGILIJNA
PRZEKĄSKI FINGERFOOD
ZIMNA PŁYTA
POSIŁKI REGENERACYJNE
URODZINY KOMUNIE CHRZCINY
JUBILEUSZE WESELA
OFERTA WIELKANOCNA
Poniże propozycje są jedynie przykładowe. Poznaj menu dopasowane do Ciebie.
Zadzwoń do nas 501-394-584 lub 501-641-338
lub napisz e-mail: catering.gdynia@gmail.com
chętnie prześlemy Tobie specjalne menu, które będzie uwzględniało Twoje indywidualne smaki i potrzeby.
WĘDLINY Z WŁASNEJ WĘDZARNI
DANIA GORĄCE ŚWIĄTECZNO WIGILIJNE
CIASTA ŚWIĄTECZNE
Poniże propozycje są jedynie przykładowe. Poznaj menu dopasowane do Ciebie.
Zadzwoń do nas 501-394-584 lub 501-641-338
lub napisz e-mail: catering.gdynia@gmail.com
chętnie prześlemy Tobie specjalne menu, które będzie uwzględniało Twoje indywidualne smaki i potrzeby.
1. ZUPY
2. DANIA GŁÓWNE
3. DANIA ZIMNE
4. CIASTA
Poniże propozycje są jedynie przykładowe. Poznaj menu dopasowane do Ciebie.
Zadzwoń do nas 501-394-584 lub 501-641-338
lub napisz e-mail: catering.gdynia@gmail.com
chętnie prześlemy Tobie specjalne menu, które będzie uwzględniało Twoje indywidualne smaki i potrzeby.
Przykład I
ZUPA
Rosół z prawdziwej wiejskiej kury z makaronem
DANIE GŁÓWNE
Zraziki drobiowe zawijane z hiszpańskimi pomidorkami, serem feta i świeżą bazylią
*
Pieczeń z karkówki z czosnkiem w sosie własnym
*
Zestaw surówek
*
Ziemniaki z koperkiem
*
Soki owocowe, woda
DESER
Panna cotta z malinami
*
Kawa, herbata
Przykład II
PRZYSTAWKA
Roladka z wędzonego łososia z pastą z bakłażana i tahini
ZUPA
Tajska zupa kokosowa z krewetką, limonką i makaronem ryżowym
DANIE GŁÓWNE
Indyk sous - vide w sosie tymiankowym
*
Karkówka duszona z pieczarkami i cebulą
*
Zestaw surówek
*
Ziemniaki z koperkiem
*
Ryż z warzywami
DANIA ZIMNE
Roladki drobiowe w trzech odmianach: włoska, grecka, hiszpańska
*
Pasztet firmowy
*
Greckie kofty na sosie tzatziki
*
Quesadillas z wędzonym indykiem
*
Tymbaliki z pstrąga
*
Sakiewki francuskie ze szpinakiem i serkiem kozim
*
Sałatka z rukoli z malinami i parmezane
*
Sałatka włoska (jarzynowa)
Przykład III
PRZYSTAWKA
Łosoś marynowany w trawie cytrynowej podany na zmrożonej płycie marmurowej
ZUPA
Tajska zupa kokosowa z kurczakiem i limonką
DANIE GŁÓWNE
Plastry kaczki na musie żurawinowym
*
Indyk sous vide w delikatnym sosie szafranowym
*
Łosoś pieczony z ziołami na postumencie szpinakowym
*
Ziemniaki puree
*
Ryż
*
Zestaw surówek
*
Garni warzyw na ciepło (np. brokuły marchewka karotka
DESER
Panna cotta na sosie malinowym
*
Kawa, Herbata
KOLACJA
Kompozycja ryb wędzonych
*
Pstrąg w galarecie
*
Śledź w śmietanie po helsku
*
Karkówka marynowana
*
Plastry schabu z musem gruszkowo żurawinowym w łódeczkach cykorii
*
Tatar wołowy z jajkiem przepiórczym
*
Sałatka nicejska
*
Sałatka grecka
*
Pieczywo, masło
Opcja dodatkowa:
Stół wiejski
Tort weselny
Wino musujące butelka
Szampan butelka
Wino czerwone lub białe klasy reserve
Rodzaj Przerwy KAWOWEJ | Co podajemy? | Jednorazowa 1-2 godz. | Ciągła 2-6 godz. |
Przerwa kawowa klasyczna | Kawa, herbata, woda, kruche ciasteczka | 29zł/os. | 39zł |
Przerwa kawowa deserowa | Kawa, herbata, woda, kruche ciasteczka, ciasta pieczone/2 rodzaje | 35zł | 45zł |
Przerwa kawowa owocowa | Kawa, herbata, woda, kruche ciasteczka, ciasta pieczone, owoce sezonowe | 39zł | 54zł |
Przerwa kawowa de Lux | Kawa, herbata, woda, soki, kruche ciasteczka, ciasta pieczone, owoce sezonowe, mini desery dwa rodzaje | 46zł | 63zł |
Przerwa kawowa kanapkowa | Kawa, herbata, woda, soki, kruche ciasteczka, owoce, kanapki bankietowe 3 szt./os | 49zł | 67zł |
Poniże propozycje są jedynie przykładowe. Zapewniamy codzienne zmienne menu dopasowane do potrzeb klienta.
Posiłki regeneracyjne, które przygotowujemy mają nie tylko znakomity smak, ale również posiadają odpowiednią kaloryczność, zgodną z Rozporządzeniem Rady Ministrów – Dz. U. 2019 r. poz 1160.
Zadzwoń do nas 501-394-584 lub 501-641-338
lub napisz e-mail: catering.gdynia@gmail.com
Propozycja I
Propozycja II
Propozycja III
Propozycja IV
Poznaj menu dopasowane do Ciebie.
Zadzwoń do nas 501-394-584 lub 501-641-338
lub napisz e-mail: catering.gdynia@gmail.com
chętnie prześlemy Tobie specjalne menu, które będzie uwzględniało Twoje indywidualne smaki i potrzeby.
Ryby
Mięsa
Zakąski różne
Sałatki
Poniże propozycje są jedynie przykładowe. Poznaj menu dopasowane do Ciebie.
Zadzwoń do nas 501-394-584 lub 501-641-338
lub napisz e-mail: catering.gdynia@gmail.com
chętnie prześlemy Tobie specjalne menu, które będzie uwzględniało Twoje indywidualne smaki i potrzeby.
lub
lub
Podawane na pieczywie mieszanym
1. Półmisek tradycyjny (20 kanapek bankietowych)
2. Półmisek mięsny (20 kanapek bankietowych)
3. Półmisek VEGE (20 kanapek bankietowych)
4. Półmisek serowy (20 kanapek bankietowych)
5. Półmisek mieszany (20 kanapek bankietowych)